Blok Borduren

Wat doet Blok Borduren?

Blok Borduren is specialist in het borduren van tekst en logo's op bedrijfskleding en textiel. Daarnaast kun je hier geborduurde kado's met naam laten maken. Wij helpen met het verbeteren van de webwinkel en het verhogen van de conversie. Blok Borduren heeft winkels in Wezep en Hattem. Wij zijn in dit proces een onafhankelijke partner die meehelpt en meedenkt om BlokBorduren.nl tot een succes te maken.

Blok Borduren

Wat doen wij voor Blok Borduren?

Google Shopping en Adwords campagnes

Adwords en Google shopping campagnes mogen zeker niet ontbreken in je marketing mix. Wij verzorgen en monitoren alle online campagnes. Daarbij zorgen we ervoor dat wij deze advertenties constant optimaliseren. De concurrentie zit tenslotte ook niet stil.

Vindbaarheid BlokBorduren.nl (SEO)

Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO is zeer belangrijk. Belangrijk hierbij is dat je juiste termen en zoekwoorden combinaties gebruikt. Wij verzorgen alle Seo teksten.

Online Marketing Advies

Zoveel mensen zoveel meningen, zeker wat betreft online marketing. Wij zijn voor Blok Borduren een sparring partner en denken mee met het verwezenlijken van de online doelstellingen. Wat werkt wel en wat werkt niet online? Wat doet de concurrentie? Wij helpen met succesvolle online marketing met meetbare resultaten.

Bezoek de website: www.blokborduren.nl

©2015 Heibrink Internet Diensten - Maisakker 4 8091 MZ Wezep KvK-nummer: 08123277 / BTW Nr: NL 1928.35.762.B01 Tel: 06-137 83 844

Alle rechten voorbehouden - Design door MediaGraphic