Tandartspraktijk Veluwe Mondzorg Wezep

Heibrink Internetdiensten gaat de online marketing verzorgen voor de gespecialiseerde tandartsenpraktijk Veluwe Mondzorg uit Wezep, net onder Zwolle. Tevens zal er in samenwerking met MediaGraphic een nieuwe mobielvriendelijke website gerealiseerd worden. Bij Veluwe Mondzorg kunt u terecht voor gespecialiseerde Mondzorg zoals een kunstgebit, klikgebit op implantaten, CEREC kronen, bruggen en kunstgebit reparaties.

Veluwe Mondzorg Wezep

Veluwe Mondzorg is een gespecialiseerde tandartsenpraktijk. Dit betekent dat ook patiënten uit andere tandartspraktijken terecht kunnen bij deze praktijk. Door middel van advertenties in lokale media en via Google advertenties worden patiënten via de website geïnformeerd over de mogelijkheden bij Veluwe Mondzorg.

Klanttevredenheid staat voorop met onder andere een eigen tandtechnisch laboratorium in samenwerking met Tand Technisch Laboratorium Wezep. Hier kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor het repareren van uw kunstgebit of klikgebit. Tevens maken ze gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van tandzorg.

Youtube

In samenwerking met Heibrink Internetdiensten heeft Veluwe Mondzorg een eigen Youtube kanaal gelanceerd. Het eerste filmpje over het maken van een kunstgebit is inmiddels geplaatst.

Vooruitstrevende Tandartspraktijk uit Wezep

Uniek is de mogelijkheid om binnen 1 zitting bij de tandarts computergestuurd een kroon te laten vervaardigen. Deze CEREC Kronen worden gemaakt 'waar u bij staat'. Ook het laten aanmeten van een klikgebit op implantaten behoort tot de mogelijkheden. Veluwe Mondzorg biedt ook orthodontie aan.

Door gebruik te maken van de mogelijkheden die online marketing Veluwe Mondzorg biedt, zal de tandartspraktijk ook in de toekomst onder de aandacht blijven van de doelgroep.

©2015 Heibrink Internet Diensten - Maisakker 4 8091 MZ Wezep KvK-nummer: 08123277 / BTW Nr: NL 1928.35.762.B01 Tel: 06-137 83 844

Alle rechten voorbehouden - Design door MediaGraphic