Tip! Google+ voor Bedrijven

Zoek in Google op je bedrijfsnaam en 9 van de 10 keer krijg je jouw Google+ bedrijvenpagina te zien. Voorbeelden van Google+ pagina's die wij beheren die van Heibrink Internetdiensten en van Veluwe Mondzorg Wezep. Vaak staat je bedrijf al vermeld in Google+ en hoef je alleen nog maar de pagina te claimen bij Google en voorzien van tekst, foto's, openingstijden en andere relevante informatie. Tevens is het van belang om deze pagina te koppelen aan je website.

Waarom Google+ Bedrijfspagina Claimen?

Jouw Google+ bedrijven pagina bevat essentiële informatie zoals telefoonnummers, contactgegevens, adresgegevens, openingstijden en foto's. Deze zijn vaak zichtbaar bij zoekopdrachten in Google op jouw bedrijfsnaam of op een categorienaam zoals het woord tandarts. En... het is gratis.

Voorbeeld Openingstijden Veluwe Mondzorg

Als je bijvoorbeeld in Google zoekt op "openingstijden Veluwe Mondzorg" dan krijg je de openingstijden direct te zien in de zoekmachine van Google. Hoe beter je jouw Google bedrijvenpagina beheert, hoe groter de kans is dat deze relevante informatie getoond wordt in de zoekresultaten.

Statistieken

Er zijn diverse statistieken beschikbaar in Google+ voor bedrijven. Je kunt bijvoorbeeld precies zien hoe vaak jouw bedrijf gebeld wordt via de bedrijvenpagina van Google.

Vragen?

Bel online marketing specialist Raymond Heibrink op 06-13783844. Ik help je graag verder!

 

©2015 Heibrink Internet Diensten - Maisakker 4 8091 MZ Wezep KvK-nummer: 08123277 / BTW Nr: NL 1928.35.762.B01 Tel: 06-137 83 844

Alle rechten voorbehouden - Design door MediaGraphic