Blok Borduren Wezep

Heibrink Internetdienten verzorgt de Adwords campagne, Google+ en zoekmachineoptimalisatie (SEO) van het bedrijf Blok Borduren uit Wezep. Blok Borduren heeft zowel een bedrijfskleding winkel in Wezep en een naamcadeautjes & fournituren winkel in Hattem.  Doel is om tegen zo laag mogelijke kosten verkeer en omzet te generen voor de website Blokborduren.nl. Tevens geven wij doorlopend online marketing advies en blijven wij de webwinkel verbeteren.

Google Adwords

Wij verzorgen de Adwords campagne van Blok Borduren. Bij dit bedrijf kunt je jouw logo op kleding borduren. Doordat wij het resultaat van de campagne meten en bijsturen, halen wij het meeste uit het beschikbare advertentie budget.

Zoekmachine Vriendelijke Maken Blokborduren.nl (SEO)

Een webwinkel heeft pas nut als je ook daadwerkelijk klanten 'over de vloer' krijgt in je shop. Doordat wij al ruim 10 jaar ervaring hebben met onze eigen website, weten wij hoe wij een goede zoekmachinevriendelijke tekst moeten schrijven. Hierdoor zal je webwinkel of site beter scoren in zoekmachines en genereer je 'gratis' verkeer naar je website. Een voorbeeld van een tekst vind je op de Polo Borduren pagina en de reclame petten pagina. Laat je logo borduren door Blok Borduren!

Online Marketing Advies?

Wil je zelf ook gebruik maken van onze diensten zoals het verbeteren van je website zodat deze beter scoort in Google, het beheren van uw Google Adwords advertenties en algemeen online marketing advies? Naam dan contact met ons op!

Logo Borduren?

Wil je een logo laten borduren? Neem dan contact op met Blok Borduren. Ieder zijn vak ;-)

 

©2015 Heibrink Internet Diensten - Maisakker 4 8091 MZ Wezep KvK-nummer: 08123277 / BTW Nr: NL 1928.35.762.B01 Tel: 06-137 83 844

Alle rechten voorbehouden - Design door MediaGraphic