Online Marketing & SEO Kampen

Heibrink.nl uit Wezep verzorgt ook voor bedrijven uit Kampen het online marketing en SEO traject. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring internet marketing en website exploitatie. Wij doen geen loze beloften, niemand kan u garanderen dat uw website op 1 in Google komt!

Lees meer

Online Marketing Zwolle

Met ruim 15 jaar ervaring in vele facetten van online marketing kan ik u zeker helpen om uw doelen te bereiken. Online marketing is veel breder dan alleen adverteren in zoekmachines zoals Google of op Facebook. Het betekend ook dat er de juiste keuzes gemaakt moeten worden met betrekking tot de website structuur en techniek.

Lees meer

Internet Marketing Advies

Een goed en onafhankelijk internet marketing advies ofwel online marketing advies kan de sleutel zijn tot succes. Het doel van een webwinkel of website is om leads of bestellingen te genereren. Hoe goed je product ook is, als je niet gevonden wordt door de klant dan zal dit ten koste gaan van de omzet.

Lees meer

SEO Zwolle

Bent u op zoek naar een goede, betaalbare en eerlijke SEO specialist in de regio Zwolle? Mijn naam is Raymond Heibrink en ik help bedrijven om online hun doelen te bereiken. Mijn passie voor online marketing en zoekmachine optimalisatie wil ik graag met u delen!

Lees meer

Muziekhuis Souman

Met trots kunnen wij aankondigen dat wij de online marketing voor Muziekhuis Souman gaan verzorgen. Bij deze muziekwinkel kun je onder andere online een elektrische of akoestische gitaar kopen, een orgel kopen of een piano kopen. Klanten kunnen zich oriënteren in de online muziekwinkel of direct online het gewenste artikel bestellen.

Lees meer

Facebook Marketing

Social media vormen een essentieel onderdeel van de marketing mix. In de maand december 2015 heb ik veel leuke acties mogen verzorgen op Facebook.com/Soumanvuurwerk. Dit heeft geleid tot een ruime verdubbeling van het aantal likes!

Lees meer

Nieuwe Website Veluwe Mondzorg

In samenwerking met MediaGraphic hebben wij de website van Veluwe Mondzorg uit Wezep vernieuwd. Veluwe Mondzorg is een gespecialiseerde praktijk voor prothetiek, implantologie en orthodontie. Je kunt er onder andere terecht voor een klikgebit, kunstgebit, CEREC kronen of beugel.

Lees meer

Souman Vuurwerk Dealer Regio Zwolle

Wij gaan weer richting 2016 en voor velen zal het oudejaar afgesloten worden met vuurwerk. De komende tijd zullen wij Souman Vuurwerk helpen om online nog succesvoller te zijn. Souman Vuurwerk in één van de grootse vuurwerk verkooppunten van de regio Zwolle.

Lees meer

Tip! Google+ voor Bedrijven

Zoek in Google op je bedrijfsnaam en 9 van de 10 keer krijg je jouw Google+ bedrijvenpagina te zien. Voorbeelden van Google+ pagina's die wij beheren die van Heibrink Internetdiensten en van Veluwe Mondzorg Wezep. Vaak staat je bedrijf al vermeld in Google+ en hoef je alleen nog maar de pagina te claimen bij Google en voorzien van tekst, foto's, openingstijden en andere relevante informatie. Tevens is het van belang om deze pagina te koppelen aan je website.

Lees meer

Youtube Filmpjes op Website Veluwe Mondzorg

Wat is er nu leuker om zelf te laten zien wat je doet voor je patiënten en waar je als bedrijf voor staat? Enkele enthousiaste medewerkers van Veluwe Mondzorg verzorgen nu zelf leuke video filmpjes die door ons worden geplaatst op onder andere Youtube.

Lees meer

Tandartspraktijk Veluwe Mondzorg Wezep

Heibrink Internetdiensten gaat de online marketing verzorgen voor de gespecialiseerde tandartsenpraktijk Veluwe Mondzorg uit Wezep, net onder Zwolle. Tevens zal er in samenwerking met MediaGraphic een nieuwe mobielvriendelijke website gerealiseerd worden. Bij Veluwe Mondzorg kunt u terecht voor gespecialiseerde Mondzorg zoals een kunstgebit, klikgebit op implantaten, CEREC kronen, bruggen en kunstgebit reparaties.

Lees meer

Tilleys.nl van Blok Borduren

Tilleys.nl is de online naamkado winkel van Blok Borduren Wezep. Tilleys verkoopt diverse naamcadeautjes zoals badjasjes met naam, slabbetjes met naam, knuffels met naam, schorten met naam, rugtassen met naam en vele andere unieke naam kado's.

Heibrink Internetdiensten gaat voor Tilleys.nl kado met naam de komende tijd de vindbaarheid in zoekmachines vergroten en Google Shopping & Adwords campagnes realiseren.

Lees meer

Zoekmachinemarketing Heibrink Internetdiensten Wezep

U wordt benaderd door een bedrijf dat u voor €xxx,- per maand een nummer 1 plek in Google belooft? Niet doen! Heibrink Internetdiensten doet geen loze beloftes en zorgt ervoor dat uw website zowel goed scoort in betaalde zoekresultaten én in gratis zoekresultaten. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die Google biedt zoals Google+ en webmaster tools kun je al veel bereiken met een klein budget. Met het optimaliseren van uw website voor zoekmachines kunnen goede resultaten worden behaald.

Lees meer

Gratis Proefmonsters op Proefmonsters.nl

De proefmonster website Proefmonsters.nl is onderdeel van Heibrink Internetdiensten. Op deze site worden consumenten op de hoogte gehouden van alle nieuwe geld terug acties, proefmonsters, gratis producten en leuke aanbiedingen. Bekijk hier bijvoorbeeld ons babydoos thema met alle gratis babydozen van dit moment.

Lees meer

©2015 Heibrink Internet Diensten - Maisakker 4 8091 MZ Wezep KvK-nummer: 08123277 / BTW Nr: NL 1928.35.762.B01 Tel: 06-137 83 844

Alle rechten voorbehouden - Design door MediaGraphic